ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ГИ ДАТУМИТЕ: 08-10 ЈУНИ 2023 ГОДИНА

ПРАВНА КОНФЕРЕНЦИЈА 2023

Искусете ја разликата што може да ја направи вистинската конференција!

  logo_ACT
  logo_MLA

  ПОЧИТУВАНИ ПРАВНИ ПРАКТИЧАРИ,

  ВО ОХРИД
  ЌЕ СЕ СЛУЧИ ИНОВАТИВНА ПРОМЕНА ВО ПРАВНАТА ИНДУСТРИЈА!

  Иновативната промена изискува неспоредлив настан!Зачекорете во царството на возбуда, инспирација и исклучителен професионален раст, оставајќи ги зад себе старите и здодевни конференции.Време е за современ пристап.Овој несекојдневен настан ветува дека ќе...Го подигне нивото на знаење потребно за разбирање на денешното сложено правно опкружување.И, ќе им помогне на учесниците да станат правни практичари кои се барани на пазарот и ја заслужуваат довербата од клиентите.(Сето ова, дури и во услови на денешната неизвесна политичко-економска состојба, каде што наоѓањето работа може да изгледа како ретка среќа!)Оттука, не можеме, а да не ве прашаме...

  ДАЛИ ИМАТЕ ХРАБРОСТ ДА СЕ,

  ТРАНСФОРМИРАТЕ СЕБЕСИ СПОРЕД ПОТРЕБИТЕ НА ДЕЛОВНОТО ОПКРУЖУВАЊЕ?

  Правен практичар со самодоверба кој поседува непобитна компетентност? Оној правен практичар кој речиси сите клиенти се мачат да го најдат со години?

  AKO TOА СИ ТИ, ЕДНО Е СИГУРНО,

  ЌЕ ГО ПРОМЕНИМЕ НАЧИНОТ НА ТВОЕТО РАБОТЕЊЕ ВО КОЈА БИЛО ПРАВНА ОБЛАСТ, ЗАСЕКОГАШ.

  Неуморно работиме на создавање арена каде што најбрилијантните умови, иновативните тактики и места кои го одземаат здивот се спојуваат за да ве поттикнат да бидете квалификуван и баран правен практичар.Ова не е само уште една во низата конференции; ова е ПРАВНА КОНФЕРЕНЦИЈА – единствениот настан кој што има сѐ што ви е потребно за да го надополните вашето знаење, стекнете вештини и да го унапредите вашиот професионален статус.Дали сте подготвени да дејствувате?

  EКСПЕРТИ? ✔

  ПРЕЗЕНТАЦИИ, РАБОТИЛНИЦА И ПАНЕЛИ ВОДЕНИ ОД ЕКСПЕРТИ

  Учествувајте на практични настани и подобрете го вашето практично знаење во повеќе правни области – практичното искуство е патот кон мајсторството.

  СОВРЕМЕНА СТРАТЕГИЈА? ✔

  СОВРЕМЕНИ СТРАТЕГИИ И TEХНИКИ

  Останете во тек со иновативни правни стратегии – искористете ја можноста да ја искусите иднината на правото.

  ГРАДЕЊЕ МОЌНИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ВРСКИ? ✔

  НЕСПОРЕДЛИВИ МОЖНОСТИ ЗА ВМРЕЖУВАЊЕ

  Имате доволно можности да ги запознаете правните практичари и да создадете нераскинливи професионални врски – затоа што е важно кого знаете!

  ГАРАНТИРАНО РАЗБИРАЊЕ? ✔

  ИНТЕРАКТИВНИ СЕСИИ И РАБОТИЛНИЦА

  Зграбете ја можноста да учествувате на интерактивни сесии и да го унапредите вашето практично знаење - практичното искуство е патот кон мајсторството.

  СЀ СО ЕДНА ЦЕЛ.

  СЕГА И ВИЕ МОЖЕТЕ БРЗО И ЛЕСНО ДА НАУЧИТЕ КАКО:

  1. ДА СЕ СНАОЃАТЕ ВО ЛАВИРИНТОТ НА РЕГУЛАТИВАТА ОД ОБЛАСТ НА ЗАШТИТА НА ЛИЧНИ ПОДАТОЦИ

  2. ДА ГИ ОТКРИЕТЕ ТАЈНИТЕ НА СПЕЦИЈАЛНИОТ СУД НА КОСОВО: ЕДЕН УСТАВ – ДВА СУДА

  3. ДА ГИ ДОЗНАЕТЕ ПРАВАТА НА ОДБРАНАТА И ОШТЕТЕНИОТ ВО ИСТРАЖНИТЕ ПОСТАПКИ

  4. ДА ГИ УНАПРЕДИТЕ ВАШИТЕ ЗНАЕЊА ОД ОБЛАСТ НА ЕНЕРГЕТСКОТО ПРАВО И ДА СИ ОБЕЗБЕДИТЕ КОНКУРЕНТСКА ПРЕДНОСТ ВО ЕДЕН ОД НАЈБРЗОРАСТЕЧКИТЕ ПРАВНИ СЕКТОРИ - ЕНЕРГЕТСКИОТ

  5. ДА ГИ УСОВРШИТЕ ВЕШТИНИТЕ НА ДОГОВОРНОТО ПРАВО И СТЕКНЕТЕ ЗНАЕЊА ЗА БЕСПРЕКОРНИ ЗДЕЛКИ

  6. ДА СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ СО НАЈНОВИТЕ ТРЕНДОВИ ВО ПОТРОШУВАЧКОТО ПРАВО И НАВЛЕЗЕТЕ ВО НАЈВАЖНИТЕ АСПЕКТИ НА ЕКОЛОШКИ СВЕСНИОТ СВЕТ

  НО, ТОА НЕ Е СЀ

  ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ

  • БИЛЕТ ЗА 3-ДНЕВНА КОНФЕРЕНЦИЈА

  • ЗАБАВА ЗА ИНСПИРАЦИЈА И ВМРЕЖУВАЊЕ

  • 1 МЕСЕЦ БЕСПЛАТЕН ПРЕМИУМ ПРИСТАП НА БАЗАТА ПРАКСИС ЗА 1-ГОДИШНА ПРЕТПЛАТА

  • Бесплатни Материјали ОД КОНФЕРЕНЦИЈАТА

   ИЗБОРОТ Е ВАШ,

   ДАЛИ ЌЕ ИНВЕСТИРАТЕ ВО НЕСПОРЕДЛИВО ИСКУСТВО?

   Или ќе чекате да ги распродадеме конференциските билети?Изборот е ваш.

   ПОЧИТУВАНИ ПРАВНИ ПРАКТИЧАРИ,

   ДАЛИ MEРИТЕ СПОРЕД ЦЕНАТА ИЛИ СПОРЕД ОНА ШТО ЌЕ ДОБИЕТЕ?

   Дали судите за правната конференција според нејзината цена или според неспоредливите бенефити кои ќе ги добиете?Дали вредноста на работилницата за заштита на лични податоци ја мерите според цената или според богатството од знаења кои ќе ги стекнете?Не можете да добиете нешто за ништо.Го добивате токму она што ќе го платите.Очекувајте квалитет за цената која ја плаќате.

   ЦЕНИ ЗА УЧЕСТВО

   УЧЕСНИЦИПОПУСТЦЕНА ПО ЛИЦЕ
   ВИЕ-MKD 6,990
   35%MKD 6,640
   4-610%MKD 6,290
   7-915%MKD 5,940
   102 БЕСПЛАТНИ КОТИЗАЦИИ!MKD 6,990

   Надмудри и Надминете
   го секој правен експерт што го познавате во современиот свет,
   за помалку од 3 дена

   ПОПОЛНЕТЕ ГИ ПОЛИЊАТА И РЕГИСТРИРАЈТЕ СЕ ЗА УЧЕСТВО НА КОНФЕРЕНЦИЈАТА

   Ви благодариме!

   Вие сте додадени на приоритетната листа. Ќе ви се јавиме во следните 24 часа и ќе ви испратиме фактура.

   logo_ACT
   logo_MLA